Bellezza Med este un concept revolutionar sustras din era frumusetii.

Dorinta de a imbogati aspectul facial si corporal ne ofera posiblitatea de a va bucura de toate beneficiile acestui domeniu intr-un cadru care pune accentul pe ideea de baza definita sub 3 aspecte: siguranta, confort si rezultate.

Conceptul de sănătate și frumusețe ar trebui să fie unitar și în tradiția romanească de îngrijire a pielii, asa cum este considerat în lumea orientală, unde sănătatea tenului este sinonimă cu frumusețea.

Cel mai important lucru în îngrijirea pielii este de a învăța să cunoști personalitatea pielii tale și de a o ajuta să se refacă natural, decât a lupta împotriva naturii sale. De aceea este  nevoie de o evaluare profesională a stării generale de sănătate a tenului dumneavoastra și de sfaturile de îngrijire potrivite.

In cadrul departamentului puteti beneficia de o paleta diversificata de tratamente faciale si corporale personalizate in functie de necesitatile dumneavoastra.

Bellezza Med - Salon infrumusetare in Constanta - Tratamente corporale si faciale
Bellezza Med - Salon infrumusetare in Constanta - Tratamente corporale si faciale

De ce noi?

Prin tratamentele noastre veti obține o piele mai fermă, o expresie facială mai relaxată, reducerea vizibilă a ridurilor, stimulare pentru producerea de noi celule și hidratare pentru o strălucire sănătoasă, vibrantă.

Tratamentele faciale sunt destinate modelării frumuseții chipului și sănătății pielii. Un chip luminos ne ajută să avem succes profesional, dar şi să fim mai atrăgători în viaţa personală.

Remodelarea corporala, slabirea in centimetri, diminuarea celulitei precum si a vergeturilor sunt cateva dintre tratamentele corporale necesare unei noi satisfactii.

Pentru Bellezza Med frumusetea este definita ca un aspect care aduce bucuriei persoanei care o detine.