Tratament cu Microdermabraziune

Microdermabraziunea diminueaza aspectul vergeturilor prin exfolierea unui strat superficial de piele, prin regenerarea celulelor si tesuturilor noi, accelereaza hidratarea naturala a pielii, prin stimularea fibroglastelor in fibre de colagen si elastina. Procedura este mai eficienta impotriva vergeturilor de culoare rosiatica.

Procedura corporala se efectueaza pe zone ca:
brate;
spate;
abdomen;
picioare;
sani;
fese.

Tratamentul se poate efectua si combinat cu Oxigen Hiperbaric care actioneaza prin amplicarea efectelor!

Tratament cu Oxigen hiperbaric

Oxigenul ajuta la oxigenarea tesuturilor, facand pielea sa arate mai curata si mai luminoasa. Tratamentul cu Oxigenul hiperbaric patrunde pana in cel mai profund strat al pielii (hipoderm). Prin infuzia cu cocktail de minerale si vitamine pielea devine hidratata, ferma , capata elasticitate si prospetime.

In timpul acestui proces, se stimuleaza si producerea de colagen si elastina si se distrug radicalii liberi care imbatranesc pielea.
Procedura se poate efectua pe orice zona a corpului stabilita in prealabil cu specialistii.

« 1 of 3 »

Tratament cu Criolipoliză

Modernă, non-invazivă, nechirurgicală, nedureroasă și sigură, criolipoliza este o procedură medicală prin care kilogramele în plus sunt înghețate și eliminate. Acest tratament este soluția-minune pentru a recăpăta suplețea, tinerețea, frumusețea, încrederea în propria persoană. Criolipoliza îngheață celulele de grăsime si sunt eliminate de organism în decursul a câteva săptămâni – maximum 12 săptămâni. Criolipoliza distruge 3 din 4 acizi grași, astfel grăsimea în exces este eliminată definitiv.Criolipoliza se poate realiza pe mai multe zone:

brate;
abdomen;
gambe;
coapse;
fese.

Tratamentul se poate efectua si combinat cu Oxigen Hiperbaric care actioneaza prin amplicarea efectelor!
« 1 of 3 »
« 1 of 8 »

Presoterapia

 Este un sistem de compresie proiectat pentru a creste fluxul venos si limfatic si de a spori curatarea fluidelor extra-celulare.


Procedura are beneficii in:
stimularea si eliminarea toxinelor din corp;;
tratamentul celulitei;;
redefineste picioarele, abdomenul si bratele;;
efect de drenaj (retentie de lichide);;
sporeste elasticitatea pielii.

Scleroterapia

 Scleroterapia consta in injectarea  cu un ac subtire a unei substante sclerozante care are un efect iritant asupra peretilor venosi in interiorul venelor afectate,sangele fiind redirectionat prin venele sanatoase. Aceasta procedura este folosita cu succes in tratarea venelor varicoase, a telangectaziilorsi a asa numitelor vene in panza de paianjen.


Scleroterapia este indicata in:
telangiectazii;
vene reticulare;
varice izolate;
varicele situate mai jos de genunchi;
varicele recurente.

Nu se recomandă tratamentul în timpul sarcinii şi al alăptării.

Tratament hipersudoratiei axilara cu toxina botulinica

Hiperhidroza este o afecțiune caracterizată printr-o transpirație abundentă anormală, mult peste ceea ce este necesar pentru reglarea temperaturii corpului. Transpirația excesivă poate afecta întregul corp, sau doar anumite zone, în special tălpile, palmele, axilele sau fața.
Toxina botulinică a fost aprobată pentru hiperhidroza la nivel palmelor, picioarelor şi axilei.
Utilizarea toxinei botulinice pentru transpiratia in exces se face prin injectarea ei in zona de tratat ce blocheaza reversibil glandele sudoripare ceea ce duce la scaderea considerabila, pana la disparitie a transpiratiei.
Procedura este o metoda minim invaziva, eficienta si sigura de tratament, iar durata medie a efectului este de 6-7 luni si are efecte secundare minime.

« 1 of 4 »

Terapia cu unde acustice – Unda Soc by BTL

 Remodelare corporala, combaterea celulitei, reducerea cicatricilor si a vergeturilor! Aparatul BTL-6000 SWT este un dispozitiv de ultimă generație pentru terapii non-invazive cu unde şoc, folosind până la 5 bari presiune și frecvență înaltă până la 22Hz. Acesta are un sistem modular unic, care permite un upgrade ulterior cu alte terapii.


Efecte:
remodelare & celulita
creșterea ratei metabolice, creșterea microcirculație,ineovascularizarea în țesutul subcutanat,stimularea producției de colagen, stimularea drenajului limfatic.
Cicatrici:
stimularea producției de colagen,neovascularizarea în țesutul subcutanat,creșterea microcirculației,creșterea ratei metabolice în zona de tratat.
Vergeturi:
trofotropic,neovascularizarea în țesutul subcutanat,stimularea producției de colagen,creșterea microcirculației;
« 1 of 5 »

Mezoterapie cu dermaroller

Mezoterapia este o procedura non-invazivă care hrănește și regenerează celulele stimulând fibroblaștii ( mici uzine interne ale pielii) care vor fabrica colagen, elastină și acid hialuronic pielea primind un cocktail de ingrediente nutritive și de stimulare .

Printre beneficii se numara fermitate, elasticitate, diminuarea vergeturilor, diminuarea cicatricilor, hidratare, luminozitate, aspect matifiat si efect indelungat.

Tratament cu Radiofrecventa - tratament non-invaziv pentru fermitate si rejuvenare.


Procedura actioneaza in profunzime, la nivel celular, prin stimularea si accelerarea metabolismului natural al pielii.

Radiofrecventa creste oxigenarea tesutului, productia celulara ATP si activitatea fibroblastelor. Ofera un tonus de lunga durata si un aspect compact al tesutului (lifting), intensifica circulatia sanguine si stimuleaza celulele fibroblaste pentru inceperea procesului de neocolageneza. BENEFICIILE RADIOFRECVENTEI:

reducerea aspectului de coaja de portocala;
pentru tratarea oricarui tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4;
reducerea grasimii localizate;
tratament de remodelare si tonifiere corporala, prin stimularea productiei de colagen;
eliminarea flaciditatii;
efect de reducere al vergeturilor.
« 1 of 6 »