Tratament facial cu Microdermabraziune

Microdermabraziunea este o terapie non-invaziva, care presupune exfolierea stratului superficial de piele cu capete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic. Se obtine eliminarea stratului cornos al epidermei – acel strat al pielii alcatuit in principal din corniocite.
Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune ajuta la stimularea circulatiei sanguine, la regenerarea celulelor si tesuturilor noi, imbunatateste elasticitatea si hidratarea pielii. Microdermabraziunea este eficienta la reducerea vergeturilor, piele flasca, pete pigmentare, diminuarea anumitor cicatrici superficiale, reduce deteriorarea pielii produse de expunerea la soare, tonifiaza pielea si muschii si la atenuarea ridurilor corporale.

Tratament facial cu Oxigen hiperbaric

Tratamentul facial preferat al Madonnei, se bazeaza pe o tehnologie spectaculoasa de transformare a oxigenului din aer prin intermediul unor filtre speciale in oxigen de puritate 98%. Imbogatindu-l cu seruri cu substante active (molecule extrem de mici) , bulele de oxigen hipebaric sunt difuzate cu o anumita presiune pe piele si impinse in profunzimea dermului. Rezultatele obtinute se bazeaza pe oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare, stimularea circulatiei sangvine periferice, regenerarea celulara si hidratarea pielii in profunzime, iar nutritia celulelor este marita de 6 ori.

Prin oxigen sunt susţinute grupele de colagen şi reţelele de acid hialuronic responsabile în ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate.

Oxigenul Hiperbaric suplimenteaza direct, din exterior, prin tratament cu oxigen hiperbaric necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitatlitatea si luminozitatea atat de specifica tenului tanar.

Tratament facial cu Mezoterapie cu dermaroller

Studiile au aratat  ca pielea poate fi stimulata sa-si imbunatateasca aspectul cu ajuorul Mezoterapiei prin introducerea in straturile profunde ale pielii a unor substante active (vitamine, minerale, aminoacizi, acid hialuronic, altele) capabile sa induca o biorevitalizare a dermului, sa contracareze efectele imbatranirii cutanate, sa stimuleze producerea de colagen, topirea depozitelor de grasime sau tratamentul cearcanelor.

Dermarollerul este prevazut cu ace foarte fine care activeaza, practic, sistemul de regenerare a pielii, fara a lasa urme.

Mezoterapia faciala poate fi inceputa inca de la 25 de ani pentru a preveni aparitia ridurilor precum si de a intensifica regenerarea pielii.

Augumentare buze cu acid hialuronic

Tratamentul de augmentare a buzelor consta in cresterea volumului buzelor prin injectarea cu acid hialuronic. Acidul hialuronic se foloseste in scop estetic pentru cresterea in volum a tesutului facial. Produsele medicale de umplere (fillere) pe baza de acid hialuronic sunt indicate pentru corectarea ridurilor si pentru refacerea volumetrica a fetei.

Mezoterapie cearcane RRSEYES

Mezoterapia se realizează prin injectarea superficiala a unei mici cantități de substanța ce conține un complex de minerale, vitamine, oligoelemente, ce vor conduce la deschiderea vizibila a culorii cearcănelor precum si la hidratarea intensa a zonei.

Procedura este recomandata a se efectua la interval de 2 saptamani si are si efect surprinzator la persoanele cu riduri închise la culoare.

Pentru un rezultat excelent se recomanda efectuarea a 4 sedinte.

Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica

Injectiile cu toxina botulinica pot preveni aparitia de noi riduri de expresie si le pot netezi pe cele existente.

Tratamentul se poate efectua in mai multe zone ale fetei precum si a gatului prin introducerea unei cantităţi de toxină botulinică, printr-un ac fin.

Procedura reprezinta un tratament minim invaziv – nechirurgical, care au ca efect temporar netezirea ridurilor moderate spre severe ale personelor cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani.

Primele efectele ale toxinei botulinice incep sa apara dupa 48 de ore si dureaza intre 4 si 5 luni, fiind necesara apoi o alta injectie cu toxina botulinica. Dupa cateva tratamente, efectul toxinei botulinice poate incepe sa dureze mai mult, uneori intre 6 si 8 luni.

Tratamentul de umplere a ridurilor cu acid hialuronic

Procedura consta in injectarea acidului hialuronic cu ajutorul unor ace fine intr-o singura sedinta in care se pot sterge sau atenua riduri care s-au format in ani. Datorita efectelor spectaculoase pielea va fi mult mai intinsa, mai ferma, cu un aspect tanar iar diferenta va fi foarte vizibila.

Procedura este usoara, rapida, acidul hialuronic fiind utilizat in siguranta pentru refacerea volumui facial, prevenirea  adancirii ridurilor si un aspect intinerit.